RSS Feed

Izstāde „Darbs EXPO 2012”

No 7.-8. decembrim (2012) Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiek 4. Latvijas nacionālā izstāde darbam un karjeras iespējām „Darbs EXPO 2012”, kuru rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūru, interneta personāla atlases uzņēmumu „CV-Online Latvia ” un karjeras portālu „Prakse.lv”.

Iztāde piedāvā tikšanās vietu darba devējiem, jauniem uzņēmējiem un darba ņēmējiem, lai veicinātu nodarbinātības un darba tirgus attīstību. Izstādē varēs uzzināt par aktuālajiem nodarbinātības pasākumiem, darbā iekārtošanās, profesionālo mācību un pārkvalifikācijas iespējām Latvijā. Izstādes akcents – jauniešu iespējas iekļauties darba tirgū un uzņēmējdarbībā.

Paralēli ekspozīcijai Ķīpsalā paredzēta plaša izglītojošu pasākumu programma – seminārs „Ceļvedis darba meklēšanai”, prezentācijas par dzīves un darba apstākļiem Apvienotajā Karalistē, Vācijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Somijā, Polijā, Igaunijā, Lietuvā, kā arī improvizētas darba intervijas ar reālu darba devēju un „Karaliskā improvizācijas teātra” aktieru piedalīšanos u. c. pasākumi.

Plašāka informācija par izstādi

 

Avots: NVA

7.12.2012.

error: Content is protected !!