RSS Feed

Uzsākts projekts par sadarbības tīkla izveidi neformālās izglītības rezultātu atzīšanas sistēmā (2012-2013)

2012.gada martā sācies ES Mūžizglītības programmas KA1-ECETA2 atbalstītais projekts „Integrēta neformālās izglītības rezultātu atzīšanas sistēma: nacionālā sadarbības tīkla izveide” (Val-Net), un tas ilgs līdz 2013.gada 28. februārim.

r

Projekta mērķi ir:

  1. Veicināt izpratni par neformālās un informālās izglītības rezultātu atzīšanu, Eiropas Savienības politikas ietvaru un politikas ietvara veidošanos Latvijā;
  2. Veidot sadarbību starp dažādiem izglītības sistēmas līmeņiem (piemēram, starp politikas un prakses līmeni);
  3. Izveidot ilgtspējīgu informācijas apmaiņas mehānismu – valsts mēroga sadarbības tīklu.

Projekta tēmai – neformālās un informālās izglītības rezultātu atzīšanai, sasaistot vispārējo izglītību, profesionālo izglītību, augstāko izglītību, mūžizglītību un darba tirgu – tiks veltītas divas nacionāla līmeņa konferences, četri reģionālie forumi, kā arī semināri un apaļā galda diskusijas.

Val-Net projektu realizē pieci partneri – Latvijas Nacionālā bibliotēka (koordinators), Mācību un konsultāciju centrs SIA Baltic Bright, Valsts izglītības satura centrs Latvijas pieaugušo izglītības apvienība un Gulbenes bibliotēka – un asociētais partneris izglītības apvienība IFORTUM.

Pirmā Val-Net projekta konference „Neformālās un informālās izglītības rezultātu atzīšanas sistēma Latvijā” paredzēta 2012.gada 13. jūnijā.

Konferences programma ir pieejama šeit.

Plašāka informācija pieejama pie projekta koordinatores Martas Dziļumas (e-pasta adrese: marta.dziluma @ lnb.lv, tel. 67365261).

Avots: VISC

8.06.2012.

error: Content is protected !!