RSS Feed

Pasniedz Erasmus+ profesionālās izglītības un mācību mobilitātes hartas

2017. gada 28. septembrī Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) piecām profesionālās izglītības iestādēm pasniedza Erasmus+ profesionālās izglītības un mācību (PIA) mobilitātes hartas, kas tām turpmāk ļaus pieteikties Erasmus+ mobilitātes finansējumam vienkāršotā kārtībā.

Profesionālās izglītības un mācību mobilitātes hartu saņem organizācijas, kas iepriekš pierādījušas spēju organizēt kvalitatīvu profesionālās izglītības un mācību mobilitāti audzēkņiem un personālam, nodrošinājušas mobilitātes projektu efektīvu un drošu finanšu vadību, kā arī izveidojušas skaidru un pamatotu institūcijas internacionalizācijas stratēģiju. Hartu piešķir uz visu Erasmus+ programmas laiku – līdz 2020. gadam.

PIA hartas 2017. gadā saņēma:

  • Rīgas Stila un modes tehnikums;
  • Ogres tehnikums;
  • Daugavpils tehnikums;
  • Daugavpils Būvniecības tehnikums;
  • Olaines Mehānikas un tehnoloģijas koledža.

2016. gadā PIA hartas saņēma astoņas profesionālās izglītības iestādes: Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola, Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums, Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums, Rīgas mākslas un mediju tehnikums, Smiltenes tehnikums, Rīgas Valsts tehnikums, Jelgavas Amatu vidusskola un Aizkraukles Profesionālā vidusskola. Savukārt 2015. gada konkursā hartu saņēma Valmieras tehnikums.

Plašāk par PIA hartu lasīt šeit.

 

Avots: VIAA

05.10.2017.

error: Content is protected !!