RSS Feed

Skolotājus aicina pieteikties uz semināru „eTwinning rīki un sadarbības projekti profesionālajās izglītības iestādēs” Austrijā (20.-22.06.2012.)

V/a „Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra” starptautiskās skolu sadarbības programmas eTwinning ietvaros aicina profesionālo skolu skolotājus līdz 13. maijam pieteikties kontaktu veidošanas semināram, kas notiks 2012.gada 20.-22. jūnijā, Vīnē.

Seminārā skolotāji praktiskās nodarbībās apgūs eTwinning.net platformas rīkus, varēs uzzināt par profesionālo izglītības iestāžu iespējām iesaistīties starptautiskos projektos, kā arī iepazīties ar kolēģu pieredzi informācijas un komunikācijas tehnoloģiju izmantošanā profesionālajās skolās.

Semināru organizē eTwinning pārstāvji Austrijā.

eTwinning nodrošina transportu un sedz transporta izmaksas Rīga – Vīne – Rīga, ieskaitot lidojumus, kā arī transporta izmaksas semināra programmas ietvaros. Tāpat eTwinning sedz semināra dalības maksu, viesnīcas un ēdināšanas izdevumus. Dalībnieks pirms pasākuma slēdz sadarbības līgumu ar v/a „Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra”.

Pieteikšanās notiek, aizpildot tiešsaistes anketu.

Plašāku informāciju skatīt šeit.

Avots: eTwinning.lv

30.04.2012.

error: Content is protected !!